«Ένα Τέλος Μια Αρχή»
Μια ξεχωριστή γιορτή του 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου που μας συγκίνησε…..
Κι επειδή τίποτε δε γίνεται τυχαία …. και χωρίς δουλειά … θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους μαθητές του σχολείου μας που με αγάπη, πάθος και ενθουσιασμό δούλεψαν παρά των φόρτο των υποχρεώσεων τους και μέσα σε λίγο χρόνο μας παρουσίασαν αυτή την όμορφη, γεμάτη από συναισθήματα γιορτή.
Επίσης, τις φιλολόγους του σχολείου μας κα Μόσχου Βασιλική και κα Παπατριανταφύλλου Χριστίνα για την όλη οργάνωση και επιμέλεια της εκδήλωσης με εξαιρετικά κείμενα θεατρικό δρώμενο, επιλογή τραγουδιών καθώς και ένα υπέροχο αναμνηστικό βίντεο με την ζωή των μαθητών της Γ’ τάξης αυτά τα τρία χρόνια στο 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου.
Στην συνέχεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κα Καναρά Μαρία και κα Πλατανιά Ελένη εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, για τα γλυκίσματα που προσθέσανε στον μπουφέ με τα υπέροχα εδέσματα που προσφέρθηκε στους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς μετά το πέρας της εκδήλωσης. Επίσης, ευχαριστούμε τις καθηγήτριες του σχολείου μας κα Λαμπροπούλου Φωτεινή, κα Λέρη Ελένη, κα Ντάμπου Θεώνη, κα Σίμου Θεοδώρα και κα Παπανικολάου Μαρία για την άψογη οργάνωσή του.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την συνολική βοήθεια τους στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.
Το σχολείο είναι ένας «Ζωντανός Οργανισμός» και όταν μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κοινότητα συνεργάζονται αρμονικά γίνονται ΘΑΥΜΑΤΑ…
Η διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου
Έλενα Θεοδωροπούλου-ΠΕ86
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο που λέει "Τελετή αποφοίτησης 2022-2023 Class of 2023 10enaл 10 ΕΠΑΛ Αγρινίου PIC.COLLAGE"
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Προώθηση δημοσίευσης
Όλες οι αντιδράσεις:

Εσείς και 17 ακόμη